PROJECTORGANISATIE &-ADVIES
MelmanProducties helpt een goed idee of bevlogen organisatie door te ontwikkelen
MelmanProducties helpt een goed idee of bevlogen organisatie door te ontwikkelen. Enthousiasme en gedrevenheid zijn daarbij ons kenmerk.

Onze uitdaging is de maatschappelijke betekenis van een organisatie of project met impact voor het voetlicht te brengen. Daarbij zoeken we, waar nodig, altijd verbinding met andere professionele en bevlogen mensen. Voor een top idee of organisatie kunnen we de visie en strategische vertaling beschrijven, sturen we de (professionele) crew aan en bereiken uiteindelijk een TOP resultaat.

We nodigen je van harte uit een kijkje bij onze nationale en internationale projecten te nemen.
HuidHonger: Nieuwe vormen van communicatie voor kwetsbare jonge en oudere mensen d.m.v dans en beweging. We werken met dit programma aan de realisatie van een landelijke beweging, inclusief het trainingsprogramma ‘Liefdevolle Zorg’. Ieder jaar is er een presentatie op een spraakmakende locatie. In 2018 was dat in de Leidsche Stadsgehoorzaal. Bekijk hiernaast de filmische impressie.

BlueMatch Ecostove: Van de BlueMatch Ecostove maakten we in India onlangs een mooi portret; over de werking èn het gebruik ervan. Geniet van de kleuren en de warmte. Bekijk hierboven de filmische impressie.

© Copyright 2019 MELMANPRODUCTIES