PROJECTORGANISATIE &-ADVIES
MelmanProducties helpt een goed idee of bevlogen organisatie door te ontwikkelen
MelmanProducties helpt een goed idee of bevlogen organisatie door te ontwikkelen. Enthousiasme en gedrevenheid zijn daarbij ons kenmerk.

Onze uitdaging is de maatschappelijke betekenis van een organisatie of project met impact voor het voetlicht te brengen. Daarbij zoeken we, waar nodig, altijd verbinding met andere professionele en bevlogen mensen. Voor een top idee of organisatie kunnen we de visie en strategische vertaling beschrijven, sturen we de (professionele) crew aan en bereiken uiteindelijk een TOP resultaat.

We nodigen je van harte uit een kijkje bij onze nationale en internationale projecten te nemen.
HuidHonger: Nieuwe vormen van communicatie voor kwetsbare jonge en oudere mensen d.m.v dans. Momenteel werken we toe naar landelijk gespreide presentaties van ons dans/ beweegprogramma HuidHonger. Met een slotpresentatie in de Leidsche Breezaal (Stadsgehoorzaal) op 14 januari 2019 om 15:00 uur. Stuur ons een email als je erbij wil zijn!

Het Care&Culture Koor wordt gevormd door kinderen en jongeren, verpleeghuisbewoners, thuiswonende (jonge en oudere) kwetsbare mensen, hun familie, mantelzorgers, vrijwilligers en de hele gemeenschap die verder mee wil doen. Op en rondom WereldAlzheimerdag 2018 gaven we diverse korenpresentaties in het land met een slotpresentatie in Nationale Opera en Ballet. Bekijk hiernaast het filmische verslag.

© Copyright 2019 MELMANPRODUCTIES