PROJECTORGANISATIE &-ADVIES
Wie
MelmanProducties hecht aan kwaliteit en zorgvudigheid in het vormgeven van projecten. Daarom werken we graag met bevlogen en inspirerende professionals die hun sporen verdiend hebben op hun vakgebied.
Margreet Melman
Eigenaar
Projecten met impact voor het voetlicht te brengen kan alleen door mooie, betrokken samenwerkingsverbanden op te bouwen. Verbinden en verleiden zijn kernwoorden die goed bij mijn inzet voor MelmanProducties passen.
Allerd van den Bremen
Musicus, dirigent
Er is niets mooier dan mensen met elkaar verbinden. De ontmoeting tussen kinderen en ouderen voelt voor beide groepen zo leerzaam, zo waardevol. Ik blijf zelf ook van al die mensen leren. Prachtig werk om te doen!
Rolf Boerkoel
Mede- initiator Ontmoetingen Online, techniek en service
Ik hou ervan mooie initiatieven te ontwikkelen. Op het gebied van duurzaamheid en technologie. Mooi als die initiatieven vervolgens leiden tot projecten met een maatschappelijke impact! Ik werk daarbij graag met MelmanProducties als netwerkpartij en fondsenwervende organisatie.
Job Cornelissen
Danser/Danstherapeut
Ik vind het bijzonder en mooi dat ik als danser mijn lichaam kan inzetten om letterlijk en figuurlijk contact te maken met mensen die steeds meer afhankelijk zijn van non-verbale communicatie. In de dialoog die zo ontstaat kunnen ze weer even eigen regie nemen, in hun kracht komen, gezien en gehoord worden. Huidhonger is menselijk contact van lijf tot lijf en van hart tot hart!!
Eva Uppenkamp
Danser
Het dansen binnen HuidHonger is voor mij keer op keer weer een nieuw avontuur, iedere keer is anders en een unieke ervaring. Ik kan er zo van genieten om te zien hoe de deelnemers met glinsterende ogen samenkomen. De ontmoetingen zijn authentiek, kleurrijk en vol leven. Het geeft mij als danser telkens weer de gelegenheid om de veelzijdigheid van de mens te ontdekken in al zijn kwetsbaarheid en kracht.
Abel de Boer
Fysiotherapeut/Jongeren.Ontmoetingen
Afgestudeerd als fysiotherapeut is het mijn passie om mensen op een gezonde manier verbinding te laten voelen. Verbinding met elkaar en met jezelf. Ontmoetingen.online biedt mij een unieke kans om bijzondere ervaringen op te doen met anderen. Samen de kracht van verbondenheid te ervaren. Het lijkt me tof als velen deze reis met mij gaan delen!
Mark Spaander
Developer ICT / SSDit
Mijn passie ligt in het ontwikkelen van "cloud-based" oplossingen die een bedrijf verder helpen in hun ontwikkeling. Bij MelmanProducties kan ik deze passie volledig kwijt.
Claudia Scaringella
Danser/Danstherapeut
Het lichaam in beweging of stilte draagt betekenis en vertelt ons verhaal. Wat we ook zitten, wandelen, staan, wakker zijn of slapen, ons lichaam is het medium voor onze reis naar zelfexpressie. Dans is voor mij de grootste manifestatie van deze innerlijke en intieme creativiteit die zich in ons lichaam bevindt.
Inge Lage Venterink
Koordirigent
Een voorrecht om mijn muzikaliteit te mogen inzetten om mensen te verbinden. Het is een geluksmoment, iedere keer weer, om iedereen de waarde te laten zien en ervaren van het samen musiceren. Goud waard!
Esther van Eenennaam

Christoph Eberl
Danser
Dansen, HuidHonger, contact leggen, aanvoelen en begrijpen. Door aandacht te geven en naar mogelijkheden te zoeken elkaar vinden maar ook iemand zichzelf te laten vinden. Eigenlijk: van mens tot mens een stuk vrijheid vinden
Ilse van Haastrecht
Danser/Danstherapeut
Dans en beweging zijn krachtige manieren om Huidhonger te stillen en contact te versterken. Ik vind het een van de leukste dingen om met mensen samen te bewegen en in het moment te ontdekken hoe we kunnen verbinden, van mens tot mens. Ik zet me graag in om met de Huidhonger beweging aandachtige en liefdevolle zorg te stimuleren.
GertJaap Wiegers
Filmer, editer
Door het filmen van alle projecten kan ik de kleinste gebeurtenis voor het voetlicht brengen. Echt super te doen. De sociale impact van het filmwerk spreekt mij heel erg aan.
Mirte Courtens
Danser
Ik voel me bevoorrecht middels dans een fysieke po√ętische reis te mogen doorvoelen met een groep mensen. Door mij open te stellen voor wat er allemaal in het moment gebeurd word ik meegenomen in verschillende ervaringen.

Het huidige moment is er een van plezier, van herinneringen, van koestering, van een traan, van samen dansen en elkaar vastpakken en gaat door velen generaties heen.

Het is mooi om te voelen dat zoveel jaren samen kunnen komen in een uur van samen dansen en in verbinding zijn door de taal van het lichaam.
Peggy Smeets
Koordirigent, musicus
Muziek maken is mijn passie en dat wil ik graag delen. In dit drukke, digitale tijdperk vind ik het geweldig om kinderen en ouderen met elkaar te verbinden door samen muziek te maken. Het is prachtig om hun daarvan samen te zien genieten.
Angelina Deck
Danser
Binnen het project HuidHonger wil ik de wijsheid van het lichaam aanspreken die zich aan ons door alle levenssituaties en -fasen heen in beweging openbaart. Dans die van binnenuit ontspringt en je doet inleven en beleven is als een stromende rivier die zich een eigen weg baant voorbij weerstand en logica.
Ingrid Kerckhoffs
Koordirigent, musicus
Wat is er mooier om een koor te mogen dirigeren/begeleiden waarbij ouderen en jongeren naast elkaar kunnen genieten van mooie liedjes. Muziek zegt meer dan 1000 woorden!
Katarina van den Wouwer
Danser/Dansdocent
Mijn fascinatie en liefde voor zowel de dans als het menselijk lichaam verruimen zich voortdurend. Het lichaam heeft veel te vertellen en dansen kan een bijzondere ingang zijn om met mensen te communiceren en te verbinden Ik kijk er naar uit om de doelgroepen betrokken bij HuidHonger uit te nodigen voor een dans dialoog, in het hier en nu!
Jantje van der Wurff
Musicus
Mirjam Tideman
koordirigent
Bijzonder om als koordirigent elke keer weer de kracht van muziek te mogen ervaren. Te mogen zien en meemaken hoe het ontroert en verbindt, hoe het generaties overstijgt en tijdloos is en hoe het lang vergeten herinneringen bovenhaalt en nieuwe herinneringen maakt. Een eer om dit werk te mogen doen!