PROJECTORGANISATIE &-ADVIES
Ontmoetingen.online
Ontmoetingen.online
Een online platform voor jong en oud in tijden van Corona. Met een frisse programmering voor online dagbesteding en het uitwisselen van ervaringen. Via het beeldscherm van de eigen televisie bij ouderen. Via de eigen laptop, smartphone of Ipad bij jongeren en jongere ouderen. Dichterbij kunnen we menselijk contact niet brengen!

Met de afstandsbediening van de televisie, of via het aanklikken van een linkje via internet, kan een deelnemer zich aansluiten op het online platform. Om een goede latentie te realiseren, verloopt de verbinding via ons eigen netwerk. Dus geen gedoe met privacy! Ook is er bij ons geen galm in gesprekken of tijdens activiteiten zoals zingen, te horen. Beeld, geluid en activiteit lopen nagenoeg synchroon.
Op het scherm bieden we uiteindelijk tal van Ontmoetingen, voor jong en oud. Met een brede dagelijkse programmering. Vind alle informatie over dit actuele project op www.Ontmoetingen.online.

Een greep uit het aanbod:
Muzikale.Ontmoetingen.online
Online meezing sessies. Via de taal van muziek (begeleid door goede kunstvakprofessionals) verbinden we mensen en creëren online een ware Ontmoeting waar iedereen blij van wordt.

Actieve.Ontmoetingen.online
Stilzitten is funest voor iedereen. Zeker voor mensen die hun huis niet meer uit mogen. Een ervaren fysiotherapeut of dansprofessional verzorgt deze frisse en interactieve beweegsessies op maat. Met persoonlijke aandacht en advies voor mogelijke (andere) fysieke klachten.

Jongeren.Ontmoetingen.online
Een plek waar onder leiding van één van onze jonge mensen uit de pool, gebouwd wordt aan een online platform met jongeren, voor jongeren. Waarbij een gesprek op gang komt rondom de thema's van deze tijd. Met ideeën, tips en tricks om mentale en fysieke gezondheid gedurende de dag te vergroten.

Mantelzorg.Ontmoetingen.online
Op deze plek kunnen mantelzorgers lekker samen zingen en hun ervaringen delen. Dagelijkse zingeving voor deze vaak bezielde mensen is extra belangrijk nu de zorg voor hun dierbaren wegvalt door het sluiten van veel zorglocaties. We bieden een gezamenlijke gezellige activiteit èn een luisterend oor.

Familie.Ontmoetingen.online
In deze Ontmoetingen bieden we kwetsbare deelnemende mensen de mogelijkheid om met familie, dierbaren en bekenden in te bellen via het (televisie) beeldscherm of omgekeerd. Dat kan 24/7, individueel of in groepen. Zo kan een (deel van) de familie inbellen en een gezamenlijk gesprek voeren met oma, vader of moeder. Hem of haar aansluiten om rustig mee te luisteren is een verrijking.

Meer weten over deze Ontmoetingen.online, een vraag of een opmerking?
We vinden het fijn als je contact met ons opneemt. Dat kan via de door ons binnenkort te lanceren helpdesk, of door ons een mailtje te sturen. Dit kan op margreet@melmanproducties.nl.