PROJECTORGANISATIE &-ADVIES
Health & Entrepreneurship Centre
MelmanProducties werkt momenteel aan de ontwikkeling van een duurzaam netwerk om de opzet van meerdere Health & Entrepreneurship Centres mogelijk te maken. Altijd in samenwerking met locale organisaties. In India, maar op den duur ook daarbuiten. Om uiteindelijk Clean Cooking onder de aandacht te brengen.
Om schoon te koken in sloppenwijken zochten we de samenwerking met twee jonge, Indiase architecten. Van oorsprong werkend bij MindSpace Architects, Inda.

Kijk hieronder naar de filmische impressie hoe zij een slum- unit voor ogen hebben.

Het duurzaam gebouwde Health&Entrepreneurship Centre maakten zij in bijgaande schetsen zichtbaar. Het realiseren van de bouw ervan is voor ons een uitdaging die we graag aangaan.
Natuurlijk heeft het coronavirus grote invloed op het leven van alledag in India, ook bij onze samenwerkingspartners. Door de maatregelen om de verspreiding van het virus in te dammen, zijn persoonlijke ontmoetingen èn het reizen naar India voorlopig aan banden gelegd. We wachten af ‘tot de kust weer veilig is’.
Heb je een mooi aanvullend idee, kun je netwerkondersteuning bieden of heb je een gouden ingeving voor financieringsmogelijkheden? Wij horen het graag!

Clean Cooking Service:
Health & Entrepreneurship Centre:
Clean Cooking Service:
Health & Entrepreneurship Centre:
Op basis van ons idee over schoon koken in de sloppenwijken werd de Foundation genomineerd voor de NRC Charity Awards 2019. In samenwerking met de Willem de Koning Academy in Rotterdam. Zij maakten een paginagroot beeld wat in t NRC verscheen!